Tabara Iarna 2020

Cu drag va invitam in Tabara de Iarna 2019 ce va avea loc la CENTRUL DE VACANTA CAPRIOARA – Judetul Dambovita in perioada  06-11 ianuarie 2020

Tabara este situata pe malul stâng al râului Ialomiţa, la poalele Munţilor Bucegi, în zona de întâlnire cu dealurile, la altitudinea de 750m, la 2 km de Comuna Moroieni. Centrul dispune de 40 de locuri, in vile construite din piatră şi lemn,cu arhitectură specifică zonei montane cu camere cu 2,4, şi 6 locuri,fiecare cu grup sanitar propiu si TV LCD. Servirea mesei se face in restaurantul propriu, cu meniul corespunzator cerintelor si preferintelor stabilite.

Cateva din activitatile din tabara:  gimnastica de inviorare; jocuri de miscare specifice zonei; drumetii in zona: Cabana Cerbu, Pastravaria Moroieni, Manastirea din Moroieni; excursie Sinaia 2000, urcare cu telegondola sau vizitarea unor obiective turistice, Manastirea Sinaia, Expozitia de Trenulete, Muzeul Rezervatiei Bucegi, Castelul Peles; organizarea de seri distractive: seara de muzică și dans, seara cântecelor, seara talentelor și ideilor trăsnite, seara de film, foc te tabara.

Deplasarea se face cu autocarul de la Gara de Nord până la
Tabara Caprioara.

Inscrieri si mai multe Informatii:
Cristian Sabau, Tel. 0721.990.944

Va asteptam cu drag!

Comments are closed