Tabara la Mare 2018

saraCu drag va invitam in Tabara la Mare 2018 ce va avea loc la Hotel Sara***Statiunea Neptun in perioada  25-30 iunie 2018

            Hotelul este situat in apropiere de centrul statiunii Neptun, la 200 m de plaja, iar cei 5000 mp de spatiu verde cu iesire directa spre Lacul Neptun il transforma intr-o adevarata oaza de verdeata. Renovat complet si reclasificat in 2010, dispune de 107 camere cu 2,3 si 4 locuri, dotate cu grup sanitar propriu, aer conditionat, minibar(racitor), TV LCD – cabluTV.  Servirea mesei se face în restaurantul hotelului, cu meniul corespunzător cerinţelor şi preferinţelor stabilite .

          Cateva din activitatile din tabara:  gimnastică de înviorare, jocuri de mişcare specifice zonei,1 vizitarea staţiunii Jupiter, Neptun, Venus, Cap Aurora, o excursie cu vizitarea Delfinariului din Constanta, Paradis Land – Neptun, parc de aventura, plimbare in largul marii cu barca, organizarea de seri distractive: parc de distracţii, muzica, dans, concurs de fotografie, seara talentelor, seara ideilor trăsnite, diverse concursuri în apa cu: pistoale cu apa, gonflabile, cercuri, nămol etc.

            Orice tabara are avantaje multiple dar si rigori (adaptarea la un program comun, inviorare dimineata, efort fizic etc.).Depasirea acestora inseamna o mai buna adaptare a copilului la nou, inseamna AUTOCUNOASTRE, AUTODEZVOLTARE, AUTODEPASIRE .
Pentru orice copil o tabara inseamna emotie, nou,surpriza,cunoastere, realizarea unor asteptari, satisfacerea nevoilor de a-si face noi prieteni. In tabara are posibilitatea sa-si dezvolte abilitatile de comunicare, sa se obisnuiasca cu spiritul si lucrul in echipa, sa isi exprime si sa isi dezvolte noi aptitudini creative.

          Deplasarea la Hotel Sara se face cu trenul din Gara De Nord pana in Gara Neptun, iar deplasarea pana la Hotel se va face cu microbuzul. Elevii trebuie sa aduca din timp carnetul de note, iar cei cu varsta sub 10 ani copie dupa certificatul de nastere.

Data limita de inscriere: 19 mai 2018

Inscrieri si mai multe Informatii:
Cristian Sabau, Tel. 0721.990.944
Mădălina Caloianu Tel. 0728.606.360
Marian Mihalcea Tel. 0726.484.956

sara 3

hotel-sara-neptun1

sara 2

hotel-sara-neptun4

Mai multe detalii despre Hotel Sara*** – gasiti aici:   www.hotelsara.ro

Iar  daca dati clik aici veti gasi poze din Tabara de la Mare 2017

sau puteti urmari filmuletul din Tabara la Mare 2016:

Comments are closed