Tabara Poiana Pinului 2018

Va invitam cu drag in Tabara de Vara ce va avea loc la Centrul de Agrement Poiana Pinului – Judetul Buzau  in perioada 06-12 august 2018

Centrul de agrement este aşezat în Subcarpaţii de Curbură ai Buzăului,la poalele Dealului Ciolanu, la 450 m altitudine, pe valea pârâului Haleş, la 40 km de municipiul Buzău, Comuna Tisău.

Centrul dispune de patru vile cu 285 de locuri, camere cu 2, 3, 4 si 5 paturi, dotate cu grupuri sanitare, televizor si cablu Tv. Servirea mesei se face în restaurantul propriu, cu meniul corespunzator cerințelor și preferințelor stabilite .

Activiățile din tabara: gimnastică de înviorare, jocuri de mișcare specifice zonei, antrenamente, intreceri, concursuri, vizite si drumeții în zonă: Tabara de Sculptura Magura, Manastirea Ciolanu, Schitul Cetatuia excursie : Vulcanii Noroiosi, Muzeul ChihlimbaruluiBarajul si Lacul Siriu, Muntele de Sare,organizarea de seri distractive: seara de muzică și dans, seara cântecelor, seara talentelor și ideilor trăsnite, foc de tabără.

Orice tabara are avantaje multiple dar si rigori (adaptarea la un program comun, inviorare dimineata, efort fizic etc.).Depasirea acestora inseamna o mai buna adaptare a copilului la nou, inseamna AUTOCUNOASTRE, AUTODEZVOLTARE, AUTODEPASIRE .
Pentru orice copil o tabara inseamna emotie, nou,surpriza,cunoastere, realizarea unor asteptari, satisfacerea nevoilor de a-si face noi prieteni. In tabara are posibilitatea sa-si dezvolte abilitatile de comunicare, sa se obisnuiasca cu spiritul si lucrul in echipa, sa isi exprime si sa isi dezvolte noi aptitudini creative.

                Deplasarea se face cu autocarul de la Gara de Nord până la Centrul de Agrement Poiana Pinului.   

Pentru inscrieri si mai multe Informatii:
Cristian Sabau, Tel. 0721.990.944
Mădălina Caloianu Tel. 0728.606.360
Marian Mihalcea Tel. 0726.484.956

Comments are closed