Tabara la Mare 2024

La mare 2023Cu drag va invitam in Tabara la Mare 2024 ce va avea loc la Vila Cristal Vox Statiunea Costinesti in perioada  24-28 iunie 2024

            Vila este situata in centrul statiunii Costinesti, la 200 m de plaja, ce se bucura de o curte spatioasa cu mese si cu terase. Vila dispune de 30 camere cu 2 si 3 locuri, dotate cu grup sanitar propriu, frigider si TV LCD – cabluTV.  Servirea mesei se face în restaurantul propriu, cu meniul corespunzător cerinţelor şi preferinţelor stabilite .

          Cateva din activitatile din tabara:  gimnastică de înviorare, jocuri de mişcare specifice zonei,1 vizitarea staţiunii Costinesti, o excursie cu vizitarea Delfinariului din Constanta, plimbare in largul marii cu barca, organizarea de seri distractive: parc de distracţii, muzica, dans, concurs de fotografie, seara talentelor, seara ideilor trăsnite, diverse concursuri în apa cu: pistoale cu apa, gonflabile, cercuri, nămol etc.

            Orice tabara are avantaje multiple dar si rigori (adaptarea la un program comun, inviorare dimineata, efort fizic etc.).Depasirea acestora inseamna o mai buna adaptare a copilului la nou, inseamna AUTOCUNOASTRE, AUTODEZVOLTARE, AUTODEPASIRE .
Pentru orice copil o tabara inseamna emotie, nou,surpriza,cunoastere, realizarea unor asteptari, satisfacerea nevoilor de a-si face noi prieteni. In tabara are posibilitatea sa-si dezvolte abilitatile de comunicare, sa se obisnuiasca cu spiritul si lucrul in echipa, sa isi exprime si sa isi dezvolte noi aptitudini creative.

          Deplasarea la Vila Cristal Vox se face cu trenul din  Gara de Nord pana la Gara Costinesti.

Cost: 1250 lei

Data limita de inscriere: 17 mai 2024
(avans 500 lei)

Inscrieri si mai multe Informatii:
Cristian Sabău, Tel. 0721.990.944

La mare 2023 costineti

Mai multe poze din tabara de la mare de anul trecut gasiti aici Facebook

Comments are closed.