Despre noi

          Clubul Sportiv Olimpic Tora a luat nastere in anul 2012, avand ca obiectiv fundamental imbunatatirea calitatii vietii prin sport si miscare.  Suntem o echipa tanara, ce doreste sa imparta cu pasiune si entuziasm din experienta dobandita in arta karate-ului si in lucru cu copii prin desfasurarea de cursuri de karate si organizarea de activitati  precum: concursuri, competitii, examene, serbari, seminarii, miscare in aer liber, excursii, tabere etc. Suntem motivati si dedicati  sportului de karate si de a le oferii elevilor nostri un mediu prietenos care le satisface nevoile.

          Scopul primordial al activitatilor noastre, este cel de promovare a sportului, a educatiei prin sport, petrecerea timpului liber, canalizarea energiei copiilor in scopuri constructive, de marire a performantelor atat in plan scolar cat si sportiv, formare de caractere puternice pe care societatea noastra sa se poate baza.

           Viziunea noastra este de a imbogati viata elevilor nostri oferindu-le o cale de asi imbunatati sanatatea, conditia fizica si stilul de viata prin arta dinamica a karate-ului.

Comments are closed.