Tabara Iarna 2024

 
Pensiunea SylvesterCu drag va invitam in Tabara de Iarna 2024 ce va avea loc la PENSIUNEA SYLVESTER*** – Judetul Prahova in perioada  03-07 ianuarie 2024
 
Pensiunea este localizata la marginea padurii, in partea de nord-vest a statiunii Azuga si ofera vedere la Crucea Caraiman si asupra dealurilor acoperiti cu foiase si conifere. La 550 m de Gara Azuga. Pensiunea dispune de 30 de locuri in camere de 2, 3 si 4 locuri, fiecare dotat cu grup sanitar propiu, TV LCD, balcon. Servirea mesei se face in restaurantul propriu, cu meniul corespunzator cerintelor si preferintelor stabilite.
 
Cateva din activitatile din tabara:  gimnastica de inviorare; jocuri de miscare specifice zonei; drumetii si excursii in zona: Valea Grecului, Plaiul lui Soș Mihai, Vf. Clabucetul-Taurului, Cabana Gârbova, Culmea Sorica, Saniuși la partiile Sorica si Cazacu, Urcare cu Telegondola pe Culmile Baiului; organizarea de seri distractive: seara de muzică și dans, seara cântecelor, seara talentelor și ideilor trăsnite, seara de film.

Deplasarea se face cu trenul de la Gara de Nord până la Gara Azuga.

Cost: 1100 lei

Termen limita de inscriere 17.11.2023

Inscrieri si mai multe Informatii: Cristian Sabau, Tel. 0721.990.944

Azuga Clabucetul TauruluiSylvester DormitorSylvester restaurantSylvester Baie Azuga

Va asteptam cu drag!

Comments are closed.