Tabara la Mare 2019

saraCu drag va invitam in Tabara la Mare 2019 ce va avea loc la Hotel Sara***Statiunea Neptun in perioada  24-29 iunie 2019

            Hotelul este situat in apropiere de centrul statiunii Neptun, la 200 m de plaja, iar cei 5000 mp de spatiu verde cu iesire directa spre Lacul Neptun il transforma intr-o adevarata oaza de verdeata. Renovat complet si reclasificat in 2010, dispune de 107 camere cu 2,3 si 4 locuri, dotate cu grup sanitar propriu, aer conditionat, minibar(racitor), TV LCD – cabluTV.  Servirea mesei se face în restaurantul hotelului, cu meniul corespunzător cerinţelor şi preferinţelor stabilite .

          Cateva din activitatile din tabara:  gimnastică de înviorare, jocuri de mişcare specifice zonei,1 vizitarea staţiunii Jupiter, Neptun, Venus, Cap Aurora, o excursie cu vizitarea Delfinariului din Constanta, Paradis Land – Neptun, parc de aventura, plimbare in largul marii cu barca, organizarea de seri distractive: parc de distracţii, muzica, dans, concurs de fotografie, seara talentelor, seara ideilor trăsnite, diverse concursuri în apa cu: pistoale cu apa, gonflabile, cercuri, nămol etc.

            Orice tabara are avantaje multiple dar si rigori (adaptarea la un program comun, inviorare dimineata, efort fizic etc.).Depasirea acestora inseamna o mai buna adaptare a copilului la nou, inseamna AUTOCUNOASTRE, AUTODEZVOLTARE, AUTODEPASIRE .
Pentru orice copil o tabara inseamna emotie, nou,surpriza,cunoastere, realizarea unor asteptari, satisfacerea nevoilor de a-si face noi prieteni. In tabara are posibilitatea sa-si dezvolte abilitatile de comunicare, sa se obisnuiasca cu spiritul si lucrul in echipa, sa isi exprime si sa isi dezvolte noi aptitudini creative.

          Deplasarea la Hotel Sara*** se face cu autocarul la dus, din Gara de Nord pana la hotel, iar intors cu trenul.

Data limita de inscriere: 12 mai 2019

Inscrieri si mai multe Informatii:
Cristian Sabău, Tel. 0721.990.944
Marian Mihalcea Tel. 0726.484.956

sara 3

hotel-sara-neptun1

sara 2

hotel-sara-neptun4

Mai multe detalii despre Hotel Sara*** – gasiti aici:   www.hotelsara.ro

Iar  daca dati clik aici veti gasi poze din Tabara de la Mare 2017

sau puteti urmari filmuletul din Tabara la Mare 2016:

Comments are closed.