Tabara la Munte 2021

Va invitam cu drag in Tabara de Vara ce va avea loc la Ezio Resort*** din Timisul de Jos, Dambu Morii – Judetul Brasov in perioada 09-14 august 2021.

   Ezio Resort*** este situat pe valea Timișului într-o zonă înconjurată de masivul Piatra Mare și munții Postăvaru, ce alcătuiesc împreună grupul de munți ai Bârsei, situați lângă versantul nordic abrupt al masivului Bucegi. În localitatea Timișul de jos aflat la 2 km de sudul Brașovului.

Centrul dispune de 90 de locuri, camere cu 2, 3 si 4 paturi, dotate cu grupuri sanitare si televizor. Servirea mesei se face în restaurantul propriu, cu meniul corespunzator cerințelor și preferințelor stabilite.

Activiățile din tabara: gimnastică de înviorare, jocuri de mișcare specifice zonei, antrenamente, intreceri, concursuri, vizite si drumeții în zonă: în zonă: Cabana Bunloc, Drumul Tiganilor, Prapastia Urșilor si Belvedere, Canionul “Șapte Scări”; excursie Brașov: Piața Sfatului, Biserica Neagră, Vf.Tâmpa, Cetatea Brașovia, Grădina Zoologică, Parc Aventura Brasov; organizarea de seri distractive: seara de muzică și dans, seara cântecelor, seara talentelor și ideilor trăsnite, foc de tabără.

Orice tabara are avantaje multiple dar si rigori (adaptarea la un program comun, inviorare dimineata, efort fizic etc.). Depasirea acestora inseamna o mai buna adaptare a copilului la nou, inseamna AUTOCUNOASTRE, AUTODEZVOLTARE, AUTODEPASIRE .Pentru orice copil o tabara inseamna emotie, nou,surpriza,cunoastere, realizarea unor asteptari, satisfacerea nevoilor de a-si face noi prieteni. In tabara are posibilitatea sa-si dezvolte abilitatile de comunicare, sa se obisnuiasca cu spiritul si lucrul in echipa, sa isi exprime si sa isi dezvolte noi aptitudini creative.

Transportul se face cu autocarul de la Gara De Nord pana la Ezio Resort***

 

Pentru inscrieri si mai multe Informatii:
Cristian Sabau, Tel. 0721.990.944
Madalina Caloianu, Tel. 0728.606.360
Marian Mihalcea Tel. 0726.484.956

 

Comments are closed.